george w. bush ja edgar savisaar

ma ei ole kindel, kas john kerryst saaks hea president. mulle tundub, et suur osa kerry poolt hääletajaist annavad tegelikult oma hääle hoopis george w. bushi vastu. ja ma näen siin teatavat analoogiat res publica võimule toonud retoorikaga — “valige kerry, sest muidu tuleb bush” vs “valige parts, sest muidu tuleb savisaar”.

ameerika (ja mitte ainult ameerika) võim paistab olevat võtnud kursi teadmistelt usule. lugege andrei hvostovi ja steve jürvetsoni kirjutisi ja mõelge.

ma ei tea, mida bush tegelikult mõtleb, aga ma tean, et ta ei pea vajalikuks tutvustada oma mõtteid neile, kes elavad väljaspool ameerika ühendriike. ma ei tea ka seda, mida kerry tegelikult mõtleb, aga ma vähemalt tean, mida ta ütleb.

ma loodan, et ameerika rahvas valib teadmise, mitte pimeda usu.

0 Responses to “george w. bush ja edgar savisaar”


Comments are currently closed.