Läinud aasta 16. juunil liitusin ma ByteLife’i meeskonnaga, et üles ehitada ja käima joosta Baltimaade esimene EMC Velocity Signature Solution Center. Ei mina ega mu värsked kolleegid ei osanud tollal päris täpselt ette kujutada, mida see töö endast tegelikult kujutab ning millal valmis saab.

  1. septembril leidis vastavatud ByteLife Solution Center‘is aset esimene avalik seminar. Populaarseks kujunenud hommikuseminaride sari jätkub ka tänavu; väljakuulutatud ürituste kalender ulatub otsapidi maikuusse. Avalike töötubade kõrval on ByteLife’i demokeskuses korraldatud kliendilahenduste prototüüpimisi, infosüsteemide proovikolimisi ja mitmesuguseid jõudlusteste. Ettevõtte kliendid ei ole pidanud oma otsuseid tegema vaid müügimeeste jutule ja slaididele, tehnilistele spetsifikatsioonidele ning hinnanumbritele tuginedes, vaid on saanud ja saavad ka edaspidi võimaluse pakutavaid tehnoloogiaid ka oma silmaga näha ja käega katsuda.

Suur ülesehitustöö on edukalt ühele poole saanud. Tehniline taristu on püsti ning sisu tootmise ja esitamise protsessid paika loksutatud. Demokeskuse igapäevane korraldustöö on saanud turundustiimi ülesandeks, uute tehnoloogiate kasutuselevõtuga tegelevad aga ByteLife’i tagatoa tippspetsialistid. Mitmed uued lahendused peaksid praeguste plaanide kohaselt avalikkuse ette jõudma veel sel kevadel.

Täna, veidi vähem kui 9 kuud pärast alustamist, võin tõdeda, et minu töö ByteLife’is on tehtud ning ees ootavad juba uued väljakutsed.

Kõigepealt võtan aga nädalaks aja maha ning lähen Eesti parima FS4-tiimiga Lupus EST Kataloonia taevasse kujundhüppeid harjutama.