Põhjalikult uuenenud wLex teavitab nüüd seaduste uuenemisest ka Twitteris.

Lisaks sellele on uues wLex-is nüüd senisest veel lihtsam otsing, paremad võimalused seadustele viitamiseks, oluliselt täiustatud redaktsioonivõrdleja ning “värskete” (äsja jõustunud) ja “vanade” (lähiajal muutuvate) seaduste kataloogid.

Muide, wLex-il ei ole oma andmebaasi. Kõik seal näidatavad aktid tõmmatakse reaalajas otse elektroonilisest Riigi Teatajast. Nii et kui Sa sealt gravitatsiooniseadust ei leia, pöördu Riigi Teataja või Riigikogu poole ;). Aga mis ma ikka pikalt jahvatan, oma silm on kuningas — mine http://kasulik.info/wlex ja kae perra.

Ja veel — kui kõik senised wLexi versioonid olid kirjutatud Perlis, siis see praegune on puhas PHP5. Miks ma keelt vahetasin? Esiteks oli mul juba pikemat aega tahtmine PHP endale selgeks teha ning wLexi ümberkirjutamine tundus piisavalt hea väljakutse olema. Ja teiseks — kuigi Perl võimaldab mõnusasti koostada keerukaid regulaaravaldisi (milles tegelikult wLex-i põhiline tarkus seisnebki), on selle keele oskajaid kahjuks vähevõitu. Et PHP programmeerijaid on märksa rohkem, julgen loota, et mõni neist kunagi asja edasisel täiustamisel mulle nõu või jõuga appi tuleb.