23-25.06. Michael CrichtonState of Fear. Ostsin selle esmaspäeval Frankfurdi lennujaamas ümberistumisaja lühendamiseks ning panin kolmapäeva õhtul riiulisse järgmiseid lugemiskordi ja lugejaid ootama. Tüüpiline Crichton selles mõttes, et kui otsast lugema hakkad, ei taha kuidagi pooleli jätta. Ma ei jaga küll raamatu põhiosa kandvat teooriat, mille kohaselt globaalne soojenemine on vaid järjekordne poliitikute, juristide ja meedia poolt rahva hirmutamiseks-lollitamiseks-juhtimiseks üles puhutud mull, kuid usun sellegipoolest, et Crichton on õigel teel, väites, et (1) valitsused, meedia ja [heategevuslikud] mittetulundusorganisatsioonid kasutavad hirmu, kontrollimaks ja suunamaks avalikku arvamust ning kogumaks seeläbi hääli, reitinguid ja annetusi, ning (2) teaduse politiseerumine on ohtlik, ent tänapäeva maailmas üha laiemalt leviv nähtus.

26.06. George CarlinSoft Language, Airport Security jt sketšid. Pühapäeval manalateed läinud koomik räägib maailma asjadest nii, nagu nad tegelikult on. “Meie ühiskonnas ei ole enam vanu inimesi. Vanad inimesed läksid kuhugi ära ja tagasi tulid ‘eakad kodanikud’” jne.

26.06. Riho Sibul – 50. Vana kitarriässa sünnipäevakontsert tema praeguste ja endiste muusikaliste võitluskaaslaste osavõtul — Propeller, Kaseke, In Spe, Silvi Vrait, Raivo Tafenau, Sven Grünberg, Tõnis Mägi, Singer Vinger ja loomulikult Ultima Thule.